Historie

Hard werken, afspraken nakomen, persoonlijk contact en, ongeacht je functie, altijd klaar staan om onze klanten te helpen... daar staat Total Cleaning Products voor! Na vele jaren van groei, professionalisering en uitbreiding naar landelijke levering is de bedrijfscultuur nog altijd familiair en daar zijn wij trots op.
img-title
img-title

Gestart als familiebedrijf

Total Cleaning Products is in 2008 gestart als familiebedrijf door de familie Vos met een regionale functie als schoonmaak groothandel. Het concept “Service met een hoofdletter S” is direct succesvol en zorgt voor stabiele groei. 

img-title

Verhuizing naar een groter pand

In 2010 groeien we uit ons jasje en verhuisden we naar een groter pand in Naarden. In de jaren die volgen worden er vele samenwerkingen opgestart met mooie klanten en betrouwbare leveranciers. Het keukenhygiëne concept met als specialisatie 'professionele vaatwasmiddelen en doseersystemen' is zeer succesvol met als gevolg vele klanten in de horecasector. 

img-title

Landelijke levering

Onze groei zet door en de spreiding van klanten wordt uitgebreid van regionale naar landelijke dekking. In 2017 betrekken we het huidige pand in het vertrouwde en centraal gelegen Naarden.  

img-title

Tweede generatie aan het roer

In 2019 neemt Dennis Vos het stokje over van zijn ouders. Net als hun DNA blijft het bedrijfs-DNA onveranderd: service blijft hoog in het vaandel. Eind van dit jaar stapt Marco Harijgens in als compagnon. Een actieve rol met ‘Corona’ gerelateerde hygiëne producten zoals handschoenen, alcohol dispensers en hygiëne zuilen zorgen voor continuïteit en forse groei. In 2022 wordt de organisatie geprofessionaliseerd en het dreamteam verder uitgebreid en vorm gegeven. 

img-title

Toekomst

Marco Harijgens is in 2023 grootaandeelhouder geworden en vormt met Peter van Spaendonck, Jay Smit en Sandor Augustijn het Management Team. De komende jaren staan in het teken van verdere groei, een actieve rol in duurzaamheid en het verbeteren van klimaat en milieu. De informele bedrijfscultuur met als motto “Service met een hoofdletter S” die zorgvuldig is opgebouwd door de familie Vos blijft de belangrijkste succesfactor en zullen wij altijd blijven bewaken. De keuze voor Total Cleaning Products als hygiëneleverancier staat voor een prettige en langdurige samenwerking, met als doel dat de medewerkers en bezoekers van onze klanten altijd tevreden zijn over onze hygiëne-oplossingen!

Advies op maat

Uw hygiëne wensen, eisen, ideeën en doelen zijn de basis voor een goede samenwerking. Wij maken een afspraak bij u op locatie voor een deskundig persoonlijk advies op maat. Een demonstratie of test kan onderdeel uitmaken van ons advies.

img-title
Whatsapp