Hygiënepapier

Hygiënepapier is nodig in veel verschillende ruimtes en in diverse branches. Van toiletruimte, keuken, pantry, hotelkamer en lokaal tot de werkplaats, productieruimte, behandelkamer en patiëntenkamer. Bestel wat jij nodig hebt bij Total Cleaning Products!

Total Cleaning Products levert een compleet assortiment hygiënepapier voor handdroging, toiletpapier, industriepapier, poetspapier, facial tissues en onderzoekstafelpapier. Onze expert adviseert je graag over het brede assortiment papier. Zo kun je bij ons terecht voor advies over het juiste merk, het soort papier, het aantal lagen papier, gevouwen, los of papier op een rol. Daarnaast vertellen we je alles over de duurzaamheid, de prijs-kwaliteitverhouding en de verpakking.

img-title

Voordelen van ons hygiënepapier

Door te kiezen voor ons hygiënepapier ben je er zeker van dat uw medewerkers, bezoekers, gasten, leerlingen en patiënten altijd kunnen beschikken over hygiënisch, functioneel, representatief en duurzaam papier gebaseerd op uw specifieke wensen en situatie.

img-title

Automaten, dispensers en houders

Hygiënepapier wordt vaak toegepast in combinatie met een automaat, dispenser of houder. De keuze van het juiste papier in combinatie met de juiste dispenser is van groot belang. Het is namelijk vervelend als handdoekjes te makkelijk uit de dispenser komen, of juist heel lastig. Dit zorgt niet alleen voor irritatie, maar ook voor verspilling. Met de inzet van het juiste papier op de juiste plaats kan je dit voorkomen. Als experts in hygiëne adviseren wij jou dan ook graag over de bijpassende automaten, dispensers en houders uit ons assortiment.

Montage

Onze monteurs monteren de automaten en dispensers vakkundig, nauwkeurig, met zorg en bovendien op tijd in de juiste ruimtes. Vervanging of herinrichting nodig? In dat geval demonteren wij eerst de bestaande automaten en dispensers voor je. Alles is mogelijk. Na de montage geven we instructies voor het (bij)vullen van de vullingen.

Een greep uit onze merken voor hygiënepapier

Advies op maat

Onze expert maakt graag een afspraak voor een advies op maat voor onze hygiënepapieroplossingen!

img-title
Whatsapp