Vaatwasmiddelen en doseersystemen

Ben je op zoek naar vaatwasmiddelen en doseersystemen voor jouw professionele vaatwasser? Wij hebben niet alleen wat je zoekt, maar ook wat bij jouw vaatwasser past!

Oplossing

Total Cleaning Products levert een compleet assortiment vaatwasmiddelen en bijpassende doseersystemen voor alle professionele vaatwassers. Wist je dat onze ECO-varianten altijd geschikt zijn ongeacht de waterhardheid? Ze werken beter dan de meer traditionele middelen, waarbij de waterhardheid wel een belangrijke factor speelt.

img-title

Advies nodig? Onze expert adviseert je graag over het juiste merk, de dosering, het gebruik, de duurzaamheid, de prijs-kwaliteitverhouding, de verpakking en het bijpassende doseersysteem. Als onderdeel van het advies komen wij graag een kijkje nemen bij jou in de keuken! We kijken naar de mogelijkheden om een zo goed mogelijke service te bieden.

Voordelen van onze vaatwasmiddelen en doseersystemen

Kies voor onze vaatwasmiddelen in combinatie met het juiste doseersysteem en wees er zeker van dat jouw vaat en glaswerk schoon, glanzend en droog de vaatwasser uit komt. De schone vaat kan direct ‘als nieuw’ in de kast gezet worden.

img-title

Nog meer voordelen van onze doseersystemen?

  • Ze doseren de vaatwasmiddelen volledig automatisch
  • Zorgen voor een optimaal vaatwasresultaat
  • Gaan onnodige verspilling tegen
  • Zijn zeer efficiënt in gebruik

Uniek bruikleenconcept

Wij werken met een uniek en laagdrempelig bruikleenconcept voor de meeste doseersystemen. Naast het juiste doseersysteem zorgen we ook voor de montage en de juiste instellingen van het systeem. Dit stemmen we volledig af op jouw professionele vaatwasser, de ruimte in de (spoel)keuken en het te verwachten gebruik. Onze expert adviseert je graag verder over de voordelen van het bruikleenconcept.

Een greep uit onze merken voor vaatwashygiëne

Advies op maat

Onze expert maakt graag een afspraak voor een advies op maat over onze vaatwasmiddelen en doseersystemen.

img-title
Whatsapp